Het team

Team Oprecht Zorgend: voor zorg op maat

 

Wendy de Boer besloot na vele jaren als verpleegkundige op onder meer de kinderafdeling van het Radboudumc in Nijmegen te hebben gewerkt, met een enorme rugzak aan ervaring in verpleging en complexe zorg, vanaf mei 2020 te starten met een eigen wijkteam. Met als doel: optimale verpleging en zorg leveren in de thuissituatie, ook bij complexe zorgvragen.

 

Niet meer weg te denken

Inmiddels is Oprecht Zorgend niet meer weg te denken uit het werkgebied Vierlingsbeek en omgeving en groeit de vraag vanuit huisartsen en cliënten met een zorgvraag. Vanwege haar bevlogenheid en passie hebben zich meer zorgprofessionals als zzp’er bij haar wijkteam aangesloten. Het team bestaat op dit moment uit acht personen, mensen met passie voor hun vak, mensen die optimale verpleging en zorg in een thuissituatie in Vierlingsbeek en omliggende dorpen leveren.

Het team bestaat, naast Wendy de Boer, uit Sandra Janssen, Willemien Geurts, Ivo Arts, Cindy Klaassen, Ellen Willems, Daymon Scheepers, Mirjam Huijbers en Bo Willems.

Oprecht Zorgend werkt ook samen met Coöperatie LIZ (Leermeesters In Zorg), die zorg- en welzijnsprofessionals zoveel mogelijk ondersteunt zodat zij hun goede zorg kunnen blijven leveren. Tevens helpt LIZ verpleegkundigen of verzorgenden (in opleiding) zich binnen de LIZ Academie, een samenwerking met ROC Gilde, verder te ontwikkelen. Ook bij Oprecht Zorgend zijn verpleegkundigen en verzorgenden in opleiding van harte welkom. Tevens is het wijkteam op zoek naar een extra kinderverpleegkundige, zodat het nog beter zorg op maat kan leveren. 

Het team

Op de foto: Daymon Scheepers, Sandra Janssen, Mirjam Huijbers, Wendy de Boer, Cindy Klaassen, Willemien Geurts, Bo Willems.
Niet op de foto:  Ivo Arts en Ellen Willems.

Wil je meer weten?
Neem contact met me op of bel me!
M: +31 (0)85 902 46 42