Oprecht Zorgend heeft zijn nieuwe kantoorruimte in Vitaliteitscentrum Brabant feestelijk in gebruik genomen. Met de officiële sleuteloverdracht en het ontkurken van een fles champagne – na het ondertekenen van de bijbehorende contracten – werden Wendy de Boer en Sandra Janssen van de Vierlingsbeekse thuiszorgorganisatie warm en stijlvol welkom geheten door de vitaliteitscentrumeigenaren Wouter en Susan van Dongen. “Dit wordt de uitvalsbasis voor ons team”, vertelt een trotse Wendy. “We waren ook wel toe aan een eigen ruimte”, vult Sandra aan.


Vanaf links: Wouter, Sandra, Wendy en Susan toosten op de toekomst. 

Want van huis uit werken, is niet altijd even praktisch, weet Wendy, die in april 2020 onder het motto ‘Specialistische verpleging en verzorging bij u thuis’ met Oprecht Zorgend startte. “We merkten de laatste maanden dat het hoog tijd werd voor een eigen kantoor. Voor het ontvangen van onze zakelijke gasten bijvoorbeeld, maar ook als centrale locatie voor ons personeel. Ook zij kunnen hier terecht met hun vragen, of hier werken op hun computer. We hebben nu een eigen kantoor waar ook zij tijdens werktijden altijd terechtkunnen.”

In oktober 2021 sloot Sandra zich als zzp’er in de zorg bij Wendy’s zorgonderneming aan. “We hebben een klik, zowel op zakelijk als op persoonlijk vlak”, zegt Sandra. “We waren het er beiden al snel over eens dat het goed zou zijn om een eigen kantoorruimte in gebruik te gaan nemen, ook om werk en privé beter te kunnen scheiden. Hier ben je bezig met je werk. En thuis is thuis. Dat creëert rust.”

Wendy knikt. “Dit is een belangrijke volgende stap in de verdere ontwikkeling van Oprecht Zorgend. Van werken vanuit huis naar een ruimte met een professionelere uitstraling. We zijn er beiden ontzettend blij mee.”

De ondertekening van het contract.

Dat zijn Wouter en Susan, die ruim een halfjaar geleden Vitaliteitscentrum Brabant openden, ook. “Natuurlijk, want ook Wendy en Sandra hebben het concept Positieve gezondheid (een benadering binnen de gezondheidszorg die niet de ziekte, maar een betekenisvol leven van mensen centraal stelt, red.) hoog in het vaandel staan”, legt Wouter uit. “Dit is een mooie aanvulling op ons totaalconcept vitaliteit, een win-winsituatie.”

Oprecht Zorgend is hét adres voor specialistische verpleging, kindzorg, palliatieve zorg, zorg en begeleiding bij dementie en persoonlijke verzorging in Vierlingsbeek en omgeving.

Voor meer informatie: www.oprechtzorgend.nl

Foto: Susan van Dongen overhandigt de sleutels aan Wendy de Boer.

(26 april 2023)