Specialistische verpleging en verzorging bij u thuis

Oprecht zorgend is de naam van de nieuwe particuliere thuiszorgorganisatie van Wendy de Boer (19-09-1971) uit Vierlingsbeek. De Boer werkte als verpleegkundige de laatste vijftien jaar op de kinderafdeling van het Radboudumc, maar kiest nu voor een nieuw avontuur: een eigen zorgbedrijf. “Soms zeggen ze weleens: voor de gezondheidszorg moet je geboren zijn. En in mijn geval is dat ook zeker zo”, zegt de in Horst-America geboren en getogen De Boer enthousiast.

Wendy de Boer werkte als (kinder-)verpleegkundige ook op andere afdelingen van het universitair ziekenhuis in Nijmegen, zoals de long- en de cardiologieafdeling. Daarvoor verdiende ze haar sporen onder meer als kraamverzorgende bij Groene Kruis Noord-Limburg en op de afdeling algemene chirurgie in het St.-Elisabethziekenhuis in Venray.

“Tevens volgde ik stages op afdelingen dementie en psychiatrie tijdens de verschillende (vak-)opleidingen die ik in de loop der jaren heb gevolgd en afgerond. Ik ben (kinder-)verpleegkundige, breed opgeleid, met een schat aan ervaring in veel verschillende (deel-)gebieden van de zorg. Ik hou van zorg, ik hou van mijn vak, maar ik hou vooral van het helpen van mensen. Dat heb ik jaren gedaan als verpleegkundige, en dat ga ik nu ook doen als zelfstandig zorgverlener in de thuiszorg: Oprecht zorgend.”

Oprecht zorgend biedt alle vormen van verpleging en verzorging. Kleinschalig, met korte lijntjes en persoonlijk. “Zorg op maat: dat is waar ik voor sta. Ik werk daarbij ook zoveel mogelijk samen met mensen uit de eigen omgeving van de cliënt: hun familie of hun sociale netwerk. Tevens heb ik nauw contact met andere zorgverleners uit de buurt, zoals de huisarts, apotheek, fysiotherapeut, welzijnsorganisaties en het ziekenhuis Ook kan ik verder kijken dan een concrete zorgvraag en daarvoor ook samen met de cliënt en samen met de andere partijen in de gemeente, zoals welzijnsorganisaties, vrijwilligersorganisaties of mensen uit de buurt, een oplossing voor hun zorgvraag zoeken en ze misschien doorverwijzen. Wellicht een beetje zoals vroeger, maar met de middelen van nu: zorg op maat. Ik kan ze adviseren, begeleiden, of doorverwijzen als dat voor hen de beste zorg of ondersteuning biedt. Vakbekwaam en specialistisch.”

Oprecht zorgend is hét nieuwe adres voor specialistische verpleging, kindzorg, palliatieve zorg, zorg en begeleiding bij dementie en persoonlijke verzorging. Meer weten? Kijk dan op de website www.oprechtzorgend.nl of neem contact op met Wendy de Boer via e-mail oprechtzorgend@gmail.com of telefoon 06-21946425.

Oprecht zorgend is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 77699181. Wendy de Boer staat als (kinder-)verpleegkundige tevens geregistreerd in het BIG-register.